Конкурси
Конкурс "Предложи своята идея"
ned
Конкурси
Събота, 07 Ноември 2009 11:40
Приятели, който желае, може да участва в конкурса ”Предложи своята идея” с картина или снимка + текст – Изразяващ най ясно дейноста и целите на сайта www.blagotvoritelen-bazar.net
Където ще се предлагат предмети на изкуството (картини, склуптори и др) а средствата ще са за развитие на деца – таланти, които са с увреждания, както и за изграждане на достъпна среда в културни сгради (кина, театри, галерии, музеи и др).

Може да допълните и ваше предложение, към тази идея с цел, тя да е по ясна, полезна и работеща.

Предложете вашата идея ТУК

Успех на всеки, който ще се пробва !

А, щях да забравя: наградата е само 30 лв. а кайният срок е 29.11.2009 г. за предложението, което ще се одобри от екипа на конкурсния сайт.

Много ще се радвам, всеки да предложи своето конкурсче, тук в сайта ни, за да сме си полезни, а също и на останалите.

 
Конкурс за изработване на лого
krasi_kostadinova
Конкурси
Неделя, 08 Март 2009 13:30
Обявена награда 50 лв.


Изисквания:
  • в конкурса могат да участват само хора, регистрирани и с представяне в Национална мрежа за хора с увреждания
  • логото да бъде съобразено с предмета на дейност на фирмата - финансови анализи, изработване на бизнес планове, бизнес моделиране.
  • да се използват максимум 3 цвята
  • да бъде изработено в два размера - около 170 пиксела ширина/100 пиксела височина и около 200 пиксела ширина/120 пиксела височина
  • ще се приемат файлове във формат .jpg или .gif
  • срок на конкурса : 60 дни от обявяването

Очаквам Вашите предложения!

------

08.05.2009 - Обявявам конкурса за приключил. Наградата печели Митко от София. Честито и да почерпиш!

 
"Който се смее, зло не мисли!"
Верка Стойкова
Конкурси
Четвъртък, 12 Февруари 2009 18:49

Приятели, стартира Литературен конкурс по повод 1 април - деня на хумора и шегата "Който се смее, зло не мисли!". Желаещите да участват да се представят със свое словесно творчество: есе, кратко разказче, анекдот, случка със самите тях, стихотворение. Единственото изискване е произведението да е тяхно лично творчество и разбира се, да е шеговито. Творбите да се поместват във форума. Право да участват и гласуват имат регистрираните в сайта.Резултатът ще се обяви на 1 април 2009 г. Краен срок за изпращане на творбите и гласуване - 30 март 2009 г. 00,00 часа. Награда – 30 лв. Успех!

Целта на конкурса е хората с увреждания да повярват в своите способности и да ги развиват.

Като старт за конкурса, без да участвам в класирането, помествам едно мое стихотворение.

МОЛБА

Не искам да нося пола до петите,
защото работя на село.
Не искам грижливо да сплитам косите,
защото работя на село.

 

С мъже да говоря - опазил ме Господ!
Какво ще си кажат?
Работя на село.

Над мен се смилете,
в града ме върнете!
Аз искам да нося капела.
Верка Стойкова


 
"МАГИЯТА ДА СМЕ ЗАЕДНО"
Monika
Конкурси
Четвъртък, 05 Февруари 2009 18:02

Скъпи приятели!


След броени дни ще се състои най-свелия празник за всички влюбени - "Свети Валентин". Това е денят, в който всяка една романтична душа намира светъл лъч, под който да изрази копнежите на сърцето си.Любовта е нашата пътеводна звезда и дори не винаги да си дава ме сметка, всички се стремим към нея. Прекарваме 80% от времето си в мисли за нея и сме готови да пожертваме всичко постигнато в нейно име. Мечтаем за идеалния партньор, за идеалната среща, идеалната сватба, идеалният живот изпълнен с блажена наслада. Много хора не вярват в мечтите си в тази посока, но въпреки това ги следват. Понякога сляпо и наивно, друг път с трезва ясна преценка на истински реалист, но и в двата случая любовта обзема нашето съзнание. Аз самата съм прекарвала часове на ред в безкрайни фантазии, измъквала съм всяка свободна минутка в която мога да се оттегля в моя мечтан свят. Докато си почивам или докато върша някакво досадно задължение съзнанието ми работи в посоката на вечния блян. Именно поради тази причина Обявявам конкурса " Магията да сме заедно" .


За да участвате е необходимо да сте регистриран и да споделите Тук във форума, вашата представа за най-романтично прекарване с любимия човек. Без задръжки споделете!Печелившия в този конкурс ще бъде избран след гласуване. Всеки регистрирал се в сайта може да даде своя глас за този чиято представа го е разчуствала най-много. Човека получил най-много гласове ще бъде победител! Наградата ще е реализация на неговата представа!


Този конкурс важи както за двойки така и за търсещи своята половинка. Аз ще направя всичко по силите си да спомогна за реализацията на вашият така мечтана среща!


Крайният срок за участие е 13-ти февруари. Тук можете да гласувате от 13-ти до 18-ти февруари.

Ако някой иска да ме подкрепи в реализацията на тази инициатива ( говоря за изпълнението на мечтата на нашия победител) , да ми пише лично на skype- deneris4 .


Обичам ви и успех!


 
Имаме победител в конкурса "Най-подходящ текст и музика към картинката"
Конкурси
Вторник, 23 Декември 2008 13:42
Здравейте!
Искам да благодаря на всички участници, които се осмелиха да участват в конкурса! Определям за победител Svetlana alex! Честито Светлана! Ти избра най-подходящия текст и музика към картината! А това е музиката, която аз лично харесах за тази картина, http://www.metacafe.com/watch/1052587// . Весели празници пожелавам на всички и бъдете смели! А тук може да изтеглите вашия коледен късмет /като кликнете върху баницата/ http://www.banici.net/ Ако не ви хареса повторете.
 
НачалоПредишна1234СледващаКрайСтраница 1 от 4

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава