Молба за съдействие за анкетно изследване
(1 разглеждат) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Молба за съдействие за анкетно изследване

Молба за съдействие за анкетно изследване 1 year, 5 months ago #472

• Avesta
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Здравейте,

Пиша от имено на сдружение Не спирай. В момента реализираме проект "От идея към действие - успеният пример като ефикасно мотивиращо средство за трудова активност и социално включване".
Първата част от този проект се състои в провеждане на анкетно изследване. Една от целевите ни групи са хора с увреждания и тъй като се оказа най-трудно именно тази група да попълни анкетите ни, се обръщам към вашата мрежа с надеждата, че ще се отзоват повече хора.
Анкетата можете да намерите като прикачен файл, след попълването й можете да я препращате на адрес 1@nespirai.net или t.ilinska@gmail.com. (отговорите, които предполагат отбелязване, маркирайте в червено)
Повече информация за нас и за проекта, който реализираме можете да получите на интернет портала на нашата организация www.nespirai.net

Предварително благодаря на тези от вас, които се отзоват.

Поздрави,
Таня Илинска Този файл е видим само за регистрирани потребители !
Прикрепени файлове:
  • Прикрепен файл Този файл е видим само за регистрирани потребители !

Отг: Молба за съдействие за анкетно изследване 1 year, 5 months ago #479

• xekce
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Готово, малко е объркващо...

Отг: Молба за съдействие за анкетно изследване 1 year, 5 months ago #489

• xxm
  • Офлайн
  • Junior Boarder
xekce Ви го казва твърде деликатно, но аз ще Ви го кажа в прав текст:

Напоследък съм свидетел на много интелектуални упражнения и малко видими резултати. Столична община вместо да финансира подобни неграмотни анкети по-добре с тези пари да направи рампа в поне едно столично училище или университет.

Отг: Молба за съдействие за анкетно изследване 1 year, 5 months ago #490

• Avesta
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Здравейте,

Първо, благодаря на xekce за отделеното време за попълването на анкетата.
Ххm, давам си сметка, че анкетата е твърде дълга, има недостатъци и определено има много още какво да се желае. Честно казано обаче не смятах, че е чак "неграмотна", но може би погледната отстрани да изглежда и така. За съжаление бюджета, който имаме на разположение, не ни позволи да се обърнем към професионалисти за изследването и сме направили каквото ни е по силите.
Разбирам и разочарованието Ви от подобен тип дейности. Намеренията ни все пак са добри и се надяваме в крайна сметка да има реални резултати. (Няма как резултатът да е рампа в някое училище, защото сме си поставили малко по-ралични цели)
Ще бъда благодарна, ако все пак ми дадете някаква обратна връзка за нещата, които толкова много са Ви подразнили в анкетата (дали тук, на email или skype - както Ви е удобно). Предполагам, че всеки от вас може да ни даде полезна информация и извън рамките на анкетата, но това вече е върпос на желание.

Поздрави!

Отг: Молба за съдействие за анкетно изследване 1 year, 5 months ago #518

• xxm
  • Офлайн
  • Junior Boarder
Защо считам тази анкета за непрофесионална ?
Да вземем едно от първите твърдения:
"Хората с увреждания имат достъп до адекватна информация относно възможностите за заетост"

Аз мога да отговоря за себе си, но не мога да отговоря за ХУ изобщо. Значимоста на това трърдение трябва да определите Вие след като анкетирате статистически представителна извадка от групата на ХУ като им зададете въпросът:
"Вие имате ли достъп до адекватна информация относно възможностите Ви за заетост?" и много други въпроси и след като направите прословутия S.W.O.T анализ ...

В този стил са и много от следващите твърдения. Всъщност аз обвинавам не вас, а общината, която плаща на непрофесионалисти най-вероятно поради некомпетентност или конфликт на интереси. За последната седмица това е втората безполезна анкета финансирана по европейски програми, която срещам. Струва ми се,че парите за интегриране на ХУ отиват точно там, където отидоха и парите на Сорос за интегриране на циганите.

Вероятно и резултатът ще бъде същият.

p.s.
Ето Ви и една професионална анкета за ХУ:spreadsheets.google.com/viewform?formkey...1vcFB0UzBGOF94S2c6MA
  • Page:
  • 1
Модератори: venko1978
Time to create page: 1.88 seconds

Приятели: | Инвитро | Mypagebg |