ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ИНВАЛИДНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
(1 разглеждат) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ИНВАЛИДНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА

ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ИНВАЛИДНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА 1 year, 6 months ago #390

• Hrist40
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
здравейте! има ли промяна в срока за екплоатацията на инвалидните колички и скутери? и не знам какво толкова има в направата на тези средства че са безбожно скъпи. ето пресен случай, дефектира ми скутера и сега чакам да ми го оправят и се разрових в нета за нов и попаднах на германската фирма "МЕЙРА" та си харесах един скутер но цената му е 3250 евро без ДДС излиза 7800 лв. е гати скутера златен!!!.

Отг: ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ИНВАЛИДНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА 1 year, 6 months ago #391

• ned
  • Офлайн
  • Administrator
Hrist40 написа:
здравейте! има ли промяна в срока за екплоатацията на инвалидните колички и скутери? и не знам какво толкова има в направата на тези средства че са безбожно скъпи. ето пресен случай, дефектира ми скутера и сега чакам да ми го оправят и се разрових в нета за нов и попаднах на германската фирма "МЕЙРА" та си харесах един скутер но цената му е 3250 евро без ДДС излиза 7800 лв. е гати скутера златен!!!.

Мисля че няма промяна в сроковете на помощните технически с/ва.
Но както видяхме, промените си ги правят тайно и нагло, както с транспортните.
Затова няма гаранция за нищо, всичко е Божа работа... та даже и той е заменен от друг !

Отг: ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ИНВАЛИДНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА 1 year, 6 months ago #394

• Hrist40
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
ами явно че и тойе замесен ХАХАХАХА
  • Page:
  • 1
Модератори: venko1978
Time to create page: 1.24 seconds

Приятели: | Инвитро | Mypagebg |