Биоенерготерапевт
(1 разглеждат) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Биоенерготерапевт

Биоенерготерапевт 1 year, 6 months ago #226

• WinKam
Здравейте приятели,

искам да ви препоръчам биоенерготерапевта Димитър Захариев. Чрез неговия метод са решени доста здравословни проблеми. Аз лично го посещавам отдавна и съм много доволен. Ако искате можете да пробвате. Ще се радвам ако намерите помощ. На страницата му има много видеомнения. Вижте ги.

Всичко добро!

ТЕМАТА Е ЗАКЛЮЧЕНА ,ЗА ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ -ПОРАДИ НЕКОРЕКТНА РЕКЛАМА!

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #228

• da
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Казвайте ИСТИНАТА!
Това е реклама!
Не вярвайте и не си давайте парите!
За доказателство, гледайте предавания с него да видите как се държи с хората и как "познава" използвайки добронамереноста, вярата и откритото отношение на хората.
Гледайте каквото намерите записано с негово участие!
Ще се убедите сами!
А пусналия това съобщение няма ли съвест, че използва този сайт да набира клиенти на приятелчето си?
Хора, имайте съвест, за да излезем от лъжата, в която живеем!

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #229

• VILY
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Един единствен път съм била при Димитър Захариев и имах възможност да преценя що за човек е. Приятели, не ви съветвам да се обръщате за помощ при него! Дано да ме послушате! Зная, че всеки от вас има и търси надежда от всякъде, но хора като него на това разчитат и се обогатяват от човешката болка! Става въпрос за пари!

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #233

• WinKam
Не ви правя реклама а ви давам полезен съвет! Който иска да се възпалзва, който не иска не!
Затва съм писъл сайта му, който иска да гледа и да се опита да вдене нещо.
Той не е екстрасенс и работата му не е да познава и да дава отговори на въпросите на хората. Запознайте се по-подробно преди да пишете празни приказки! И естественно че ще има недоволни хора които са ходили веднъж и дори не са разбрали защо ходят. А и никой не ги кара на сила да ходят и да си дават парите. Всеки си преценява сам.

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #235

• ned
  • Офлайн
  • Administrator
Аз мога да кажа само да не се дават пари за надежди а за резултати !
И всеки да си прави сметката.

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #236

• VILY
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
WinKam написа:

Той не е екстрасенс и работата му не е да познава и да дава отговори на въпросите на хората. Запознайте се по-подробно преди да пишете празни приказки!

Не пиша празни приказки, просто искам да предпазя хората тук. Как да не е екстрасенс и да не дава отговори на хората, като точно това прави от телевизионният екран в предаването си. Гледала съм го много отдавна, сега може и друго да прави. Тогава се държеше много фриволно. Лично познавам хора, които са били при него и не им е помогнал, въпреки прогнозите,които им е дал, но парите им е прибрал и нагло се е държал.
Има заболявания, които са нелечими не само в България, но и в световен мащаб. Те обаче фигурират в списъка на "лечими" такива от Д. Захариев. В интернет и някои сайтове/форуми като www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=16168 ,фейсбук и др. има доста противоречиви мнения, от които е видно колко много хора са пострадали от него. Никой не е написал още, че Д. Захариев е излекувал някого от множествена склероза, паркинсон, витилиго...а той ги бил "лекувал".
В този сайт съм единствено и само да помогна с каквото мога на ХУ, ако е по силите ми. Аз самата вече не съм с увреждане, но имах такова от лекарска грешка.
Сред хората тук някой може да е имал лична среща, нека да сподели.

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #238

• desert_rose
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Не бих желала да се намесвам в тема която не ме касае по някакъв начин,само ще отбележа че мои изключително близки хора посещаваха въпросния господин 5 години,най редовно, всеки месец по 2 пъти с надеждата че ще заченат детенце както беше им "гарантирал" въпросния господин .Резултата е хиляди левове дадени от тяхна страна а бебенце все още нямат ,единственото хубаво нещо е че разбраха мнимите способности на Захариев и се отказаха от посещения при него!

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #240

• Spas
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
До кога ще ни заливат от екрана и от пресата съобщения за такива "лечители", мои роднини ги виждат и непрекъснато ми се обаждат да ходя да се лекувам и трудно им обяснявам, че МС е все още нелечима болест, но с нея се живее.

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #242

• VILY
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
Спас, много се радвам за теб, че си проумял и прозрял нещо много важно за твоето заболяване. Вярно е, че няма адекватно лечение на МС, но здравословният стил на хранене и живот значително подобряват качеството на живот при това заболяване. Когато живеехме в Етрополе, имах съседка с диагноза МС. Беше хубава млада, жизнерадостна и общителна жена. След като и поставиха диагноза на нелечимо заболяване, мъжът и в желанието си да си върне любимата жена към живот, тръгна по екстрасенси, врачки, баячки - всички онези, каито Библията обобщава като "бесовопрошатели". Изръсиха много пари, но никой не и помогна. Тази жена преживя със заболяването си 5 години. Тя имаше скоротечна форма на заболяването, а вещите екстраасенси и предричаха оздравяване.
А случайно някой да знае или е чул как Д. Захариев "помага" при безплодие у жената. Аз зная - предлага и секс и съответно жената си плаща за това.

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #251

Още преди 10-тина години когато говорех че тоя измекяр е ловък хитрец.Как па може да има хора които да се хванат на един който не му знаят миналото кой е баща му коя е майка му и тн.Абе хора когато някой ви каже нещо 1-во го проверете кой е от къде е То с тази наша лековерност изгоряха доста възрастни хора само по телефона.Абе аз на специалисти вече не вярвам а на един който го знам от какъв произход е.... Просто нямам думи повече

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 6 months ago #291

• svet
  • Офлайн
  • Junior Boarder
Вярно, че историята знае за удивителни случаи, излекувани от биоенерголечител. Но такива у нас почти няма! Малкото, които имаше, напуснаха България, защото навън това е платено добре. Между другото, заминаха и самозвани и нечестни такива, че да ни излагат, да ни излезе името на лъжлива нация....
Митко Захариев го помня още от първите сбирки на екстрасензитиви у нас. Но това бяха предимно запалени хора, кой със способности, кой само с желания....
Той си повярва, направи си голяма реклама, измисли нещо оригинално и с неясно име "Елгология", внедри се в медиите и..... резултатът вие го пишете.

Внимавайте с "екстрасензитиви"!!! Много от тях крадат енергия от пациентите си!
Човек може сам да си помогне енергийно, също и близките му. Но това са по-леки и ежедневни заглаждания на аурата и обработка на енергийни блокажи.
За някакво свръх лечение - това са повече митове. Христос е можел да цери чудодейно... This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Прикрепени файлове:
  • Прикрепен файл This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Отг: Биоенерготерапевта Димитър Захариев 1 year, 5 months ago #431

• venko1978
  • Офлайн
  • Moderator
WinKam :Написаното от теб е чиста реклама ,което не се толерира от сайта ,темата стои още само хората да видят що за човек е този които си позволява да печели от хората с увреждане!
  • Page:
  • 1
Модератори: venko1978
Time to create page: 3.85 seconds

Приятели: | Инвитро | Mypagebg |