WinKam написа:
Той не е екстрасенс и работата му не е да познава и да дава отговори на въпросите на хората. Запознайте се по-подробно преди да пишете празни приказки!
Не пиша празни приказки, просто искам да предпазя хората тук. Как да не е екстрасенс и да не дава отговори на хората, като точно това прави от телевизионният екран в предаването си. Гледала съм го много отдавна, сега може и друго да прави. Тогава се държеше много фриволно. Лично познавам хора, които са били при него и не им е помогнал, въпреки прогнозите,които им е дал, но парите им е прибрал и нагло се е държал.
Има заболявания, които са нелечими не само в България, но и в световен мащаб. Те обаче фигурират в списъка на "лечими" такива от Д. Захариев. В интернет и някои сайтове/форуми като
www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=16168 ,фейсбук и др. има доста противоречиви мнения, от които е видно колко много хора са пострадали от него. Никой не е написал още, че Д. Захариев е излекувал някого от множествена склероза, паркинсон, витилиго...а той ги бил "лекувал".
В този сайт съм единствено и само да помогна с каквото мога на ХУ, ако е по силите ми. Аз самата вече не съм с увреждане, но имах такова от лекарска грешка.
Сред хората тук някой може да е имал лична среща, нека да сподели.